Σίνγκλετον: «Θέλω να είμαι σίγουρος πως η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κερδίζει»

Σίνγκλετον: «Θέλω να είμαι σίγουρος πως η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κερδίζει»

Το γεγονός ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μόνο για ένα χρόνο κλήθηκε να απαντήσει ο Κρις Σίνγκλετον, μιλώντας σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης.

Τον λόγο που υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα χρονικής διάρκειας ενός έτους εξήγησε ο Κρις Σίνγκλετον, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος στην Mundo Deportivo.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι θέλει να είναι σε μια ομάδα με σταθερό πυρήνα παικτών και όχι να αλλάζει του παίκτες της κάθε χρονιά. Πια αναλυτικά, ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ τόνισε: «Υπέγραψα για έναν χρόνο γιατί θέλω να κερδίζω. Και θέλω να είμαι σίγουρος ότι η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κερδίσει. Οι τελευταίες σεζόν δεν ήταν καλές για την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω να αλλάξει αυτό. Θέλω η Μπαρτσελόνα να κερδίζει και πάλι και θέλω να είμαι εδώ με έναν πυρήνα σημαντικών παικτών, που θα παίζει μαζί για αρκετά χρόνια.Θα ήθελα να μείνω στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν θέλω να είμαι μέρος μίας ομάδας που αλλάζει συνέχεια παίκτες, να έρχονται και να φεύγουν, δηλαδή να έρθουν έξι νέοι παίκτες την επόμενη σεζόν. Δεν θέλω να είμαι μέλος της, θέλω να χτίσουμε μία ομάδα με πυρήνα, που θα κερδίζει τίτλους».

Στη συνέχεια ο 28χρονος άσος σχολίασε πως βλέπει την φετινή Μπαρτσελόνα λέγοντας: «Τώρα, πιστεύω πως έχουμε καλούς παίκτες. Έχουμε μία ομάδα ικανή να παλέψει για όλους τους τίτλους, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και την Ευρώπη. Αν καταφέρουμε να ταιριάξουμε μεταξύ μας, πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε μία ομάδα που θα τρομάζει».

Τέλος, ο Κρις Σίνγκλετον τόνισε ότι στόχος του σε κάθε ομάδα που αγωνίζεται είναι οι τίτλοι υπογραμμίζοντας: «Πάντα σκέφτομαι τον μεγάλο στόχο. Όπου και αν πάω, σκέφτομαι τους τίτλους. Το μόνο που με νοιάζει είναι οι τίτλοι, αυτό μένει στο τέλος και αυτό θυμάται ο κόσμος. Θέλω να χτίσω κάτι μεγάλο και όλοι να θυμούνται το όνομά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ