Μπαρτζώκας: «Να κάνουμε καλύτερη πορεία από πέρσι»

Μπαρτζώκας: «Να κάνουμε καλύτερη πορεία από πέρσι»

Την πεποίθηση ότι η Χίμκι πρέπει να βελτιωθεί κάνοντας ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με ότι κατάφερε την περσινή χρονιά, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Τους στόχους της Χίμκι για την νέα χρονιά έθεσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο επίσημο κανάλι της ρώσικης ομάδας.Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νέα χρονιά, καθώς τόσο η Ευρωλίγκα, όσο και η VTB αρχίζει σε λίγες μέρες αλλά τόνισε επίσης ότι η Χίμκι πρέπει να βελτιωθεί με οδηγό την περσινή χρονιά.

Πιο αναλυτικά, ο 53χρονος τεχνικός υποστήριξε: «Πρέπει να κάνουμε περίπου ότι κάναμε και πέρσι. Καταφέραμε να μπούμε στα πλέι-οφ της Euroleague, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε κάποιους καινούριους παίκτες και σίγουρα θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία μας. Είμαι σίγουρος πως έχουν ταλέντο και προοπτικές. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μία καλύτερη ομάδα από την περσινή και αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω στους πιο νεαρούς παίκτες μου, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν κυρίως στους αγώνες της VTB. Πρέπει όμως να το κερδίσουν αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ