Μονακό: Δεν κατεβαίνει κόντρα στην Παρί ο Οκόμπο λόγω οφειλών (pic)

Μονακό: Δεν κατεβαίνει κόντρα στην Παρί ο Οκόμπο λόγω οφειλών (pic)

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο Έλι Οκόμπο έχει αποφασίσει να μην κατέβει στον αγώνα της Μονακό με την Παρί λόγω των οφειλών από την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Τα προβλήματα στη Μονακό είναι μεγάλα, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, με τον Έλι Οκόμπο να βάζει ακόμα περισσότερα σύμφωνα με την «Equipe». Το γαλλικό Μέσο αναφέρει πως ο γκαρντ των Μονεγάσκων δεν προτίθεται να κατέβει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην Παρί.

Ο Γάλλος γκαρντ έχει παράπονα από τη διοίκηση καθώς δεν έχει καταβληθεί ο μισθός του για τον Απρίλη, ενώ υπάρχουν και κάποια άλλα υπόλοιπα από τους προηγούμενους μήνες. Έτσι η απόφασή του φαίνεται να είναι να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Οκόμπο παίρνει απόφαση να μην κατέβει, αφού είχε αυτή την σκέψη και πριν την έναρξη των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως όπως αναφέρει ο ρεπορτάζ οι συμπαίκτες του τον έπεισαν να αγωνιστεί κανονικά.

Θυμίζουμε πως η Μονακό δεν θα έχει στη διάθεσή της τους τραυματίες Ντάνιελ Τάις, Νίκολα Μίροτιτς και Άλφα Ντιάλο, αλλά και τον τιμωρημένο Μάικ Τζέιμς. Έτσι μένει πλέον να δούμε αν θα μείνει σε αυτή του την απόφαση, ή αν θελήσει να βοηθήσει λίγο παραπάνω την ομάδα.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ