O Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην σπουδαιότερη δήλωση της καριέρας του (vid)

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην σπουδαιότερη δήλωση της καριέρας του (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στην Τουρκία και αναφέρθηκε στον απλό λαό, στους πολέμους, στα όπλα, ενώ καυτηρίασε τους πολιτικούς.

Σε μια διαφορετική συνέντευξη από όσες έχει δώσει μέχρι σήμερα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τοποθετήθηκε και για αρκετά άλλα θέματα, πέραν του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα.

Η σημαντικότερη στιγμή της συνέντευξης, ήταν όταν ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρ, ρωτήθηκε από τον Τούρκο δημοσιογράφο, Ισμαέλ Σενιόλ, σε ποιόν θα ήθελε να κάνει μια ερώτηση.

Αυτή η «πάσα» έδωσε την ευκαιρία στον Ζοτς να προβεί σε μια από τις σημαντικότερες τοποθετήσεις της καριέρας του, μιλώντας για τα όπλα, τον πόλεμο και τους πολιτικούς που δεν ενδιαφέρονται για τους λαούς, αλλά το προσωπικό τους όφελος.

«Θα έβρισκα αυτόν που έφτιαξε τα όπλα και θα τον ρωτούσα “γιατί;». Μετά θα ρωτούσα όλους τους πολιτικούς, “γιατί ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για τους εαυτούς σας και όχι για τους απλούς ανθρώπους;» Σε όλο τον κόσμο είναι το ίδιο πράγμα. Υπάρχουν τόσοι που λένε ότι θέλουν να κάνουν πολλά για τους ανθρώπους, όμως παρόλα αυτά υπάρχει αυτή η τεράστια διαφορά ανάμεσα στο μικρό κομμάτι του πληθυσμού που έχει τόσα πολλά χρήματα και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο που πεινάει. Είναι δικαιοσύνη αυτό; Είναι αυτή η δημοκρατία που θέλουμε να έχουμε το 2018; Είναι απολύτως τρελό και αν θες τη γνώμη μου θεωρώ πως δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιοσύνη. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα σε μια κανονική ζωή. Αυτό είναι το νόημα όλων» ανέφερε αρχικά, ο Ομπράντοβιτς.

Στη συνέχεια ο κόουτς του Κώστα Σλούκα πρόσθεσε: «Δεν νομίζω να αλλάξει αυτό. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι λένε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, οπότε πάντα πρέπει να ελπίζουμε και να πιστεύουμε. Πρέπει να είμαστε θετικοί και να προσπαθούμε να είμαστε χαρούμενοι. Να βοηθάμε αυτόν που είναι δίπλα μας. Κάθε μέρα έχουμε αυτή την ευκαιρία, να ευχαριστιόμαστε την ζωή και να καταλαβαίνουμε πως κάθε ζωή είναι μοναδική. Ό,τι και να συμβαίνει πρέπει να παραμένουμε θετικοί και να βοηθάμε τους άλλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ