Πρεμιέρα με Κατάγια ο Άρης, μία εκ των Ρίλσκι, Ντνίπρο η Ντεν Μπος συμπληρώνει τον όμιλο

Πρεμιέρα με Κατάγια ο Άρης, μία εκ των Ρίλσκι, Ντνίπρο η Ντεν Μπος συμπληρώνει τον όμιλο

Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του FIBA Europe Cup, FIBA ανακοίνωσε τις τρεις ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση και θα καλύψουν τις θέσεις που εκκρεμούν στους ομίλους των «32». Μια εξ αυτών θα είναι και αντίπαλος του Άρη στον 7ο όμιλο.

Η Κατάγια είναι τελικά η δεύτερη ομάδα μετά τη Λουκόλιλ Λέφσκι (Βουλγαρία) που θα αντιμετωπίσει ο Άρης στον 7ο όμιλο του Fiba Europe Cup.

Η ομάδα από την Φινλανδία προκρίθηκε στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, αν και ηττήθηκε από τη Ρίλσκι με 79-61 στη Βουλγαρία. Κι αυτό καθώς στο πρώτο ματς του β’ προκριματικού γύρου είχε επικρατήσει με 106-84, δηλαδή είχε εξασφαλίσει +22.

Πλέον οι κίτρινοι θα υποδεχθούν την Κατάγια την προσεχή Τετάρτη (17/10) για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η τέταρτη ομάδα θα προκύψει στον όμιλο του Άρη θα προκύψει μετά από διαφορετική διαδικασία.

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, μία εκ των Ρίλσκι, Ντνίπρο και Ντε Μπος, θα παίξουν στον 7ο όμιλο του FIBA Europe Cup, εκεί όπου βρίσκεται ο αυτοκράτορας.

Συγκεκριμένα η διοργανώτρια Αρχή: «Ο τρίτος αντίπαλος του Αρη στον 7ο Όμιλο του FIBA Europe Cup θα προκύψει, μετά από κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη (11/10) το πρωί, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοργανώτρια αρχή. Οι τρεις υποψήφιες αντίπαλοι είναι η Rilski Sportist από τη Βουλγαρία, η ουκρανική Dnipro που απέκλεισε στον 1ο Προκριματικό γύρο το Λαύριο και η ολλανδική New Heroes Den Bosch, σύμφωνα με το Ranking της FIBA.Οι τρεις αυτές ομάδες αποκλείστηκαν στον 2ο Προκριματικό γύρο, αλλά συνεχίζουν στο θεσμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ