Φασούλας: Πολύ μεγάλη επιτυχία

Φασούλας: Πολύ μεγάλη επιτυχία

Ο τζένεραλ μάνατζερ, ο προπονητής της ομάδας και ο «άνθρωπος της τελευταίας στιγμής» μίλησαν για την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους την Ευρωλίγκα με το καλάθι της Παυλοπούλου λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα με τη Βίσλα Κρακοβίας.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παντελάκης και η Πηνελόπη Παυλοπούλου μίλησαν για την πρόκριση του Θρύλου.

O Παναγιώτης Φασούλας, είπε «Νομίζω ότι είναι κορυφαία επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι ένας από τους στόχους που είχε βάλει αυτή η ομάδα από τότε που ενεπλάκη ο Γιώργος Λεριώτης με την ομάδα ήταν να διεκδικήσει την είσοδο στην Ευρωλίγκα.

Και το πέτυχε. Είναι όλοι χαρούμενοι και συγκινημένοι. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο όπως τον φέραμε και στο ΣΕΦ στο πρώτο παιχνίδι.

Με ακόμα περισσότερο πάθος και στήριξη για να καταφέρει να φτάσει η ομάδα εκεί που μπορεί να φτάσει γιατί έχει τις ικανότητες να φτάσει πάρα πολύ ψηλά».

O Γιώργος Παντελάκης είπε από την μεριά του «Πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά στο πλάνο του παιχνιδιού μας. Η Βίσλα είναι πολύ καλή ομάδα, όμως νομίζω ότι και εμείς από την μεριά μας κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Θέλαμε να σταματήσουμε το τρέξιμό τους, αλλά και το επιθετικό τους ριμπάουντ και πιστεύω ότι το καταφέραμε στο 100%. Τώρα προκριθήκαμε στην Ευρωλίγκα και θα κάνουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό».

Τέλος η Πηνελόπη Παυλοπούλου σχολίασε: «Kάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνά και όταν κάναμε το σκάουτινγκ, ξέραμε ότι έπρεπε να ελέγξουμε το τρανζίσιον παιχνίδι της Βίσλα και να προστατέψουμε την άμυνά μας. Το άλλο κομμάτι του παιχνιδιού που μας ενδιέφερε ήταν να πάρουμε τα ριμπάουντ και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά εκεί.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήμασταν θετικές και η ομάδα μας ήταν έτοιμη από την αρχή. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και νικήσαμε και πλέον είμαστε στην Ευρωλίγκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ