Παυλοπούλου: «Έλεγα και ξαναέλεγα τι στιγμές ζούμε»

Παυλοπούλου: «Έλεγα και ξαναέλεγα τι στιγμές ζούμε»

Η παίκτρια που πέτυχε το νικητήριο καλάθι του Ολυμπιακού στην Πολωνία, μίλησε κατά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας του από την Κρακοβία για όσα έζησαν οι Ερυθρόλευκες μετά το ματς με τη Βισλα.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα πέρασε από τα χέρια της. Πρώτα στο ΣΕΦ και στη συνέχεια στην Πολωνία και την Hala Ts Wisla. Ο λόγος για την Πηνελόπη Παυλοπούλου, η οποία κατά την επιστροφή της αποστολής των Ερυθρόλευκων από την Κρακοβία, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.
Η γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε:

Για την τελευταία φάση της αναμέτρησης: «Το σκριν της Λικέντρα ήταν… όλα τα λεφτά. Όπως είδατε, έβγαλε και την παίκτρια της εκτός, αλλά και την παίκτρια μου, με αποτέλεσμα να έχω ανοικτό διάδρομο για το καλάθι».

Για το αν βγήκε από σύστημα ή σχεδιάστηκε εκείνη την στιγμή: «Από την στιγμή που πήραμε το αμυντικό ριμπάουντ, ο προπονητής μας είπε να πάρω εγώ την μπάλα, να δημιουργήσω το pick n roll και να φτιάξω μια φάση όπως το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν ήταν κάτι που σχεδιάσαμε, αλλά σε αυτά τα δευτερόλεπτα, κάνουμε ότι βγαίνει».

Για τα συναισθήματα αμέσως μετά το φινάλε: «Εγώ έλεγα και ξανάλεγα τι στιγμή ζούμε. Είναι απίστευτο το συναίσθημα, μοναδικό, το λέω και τρέμω από χαρά. Είμαι πολύ συγκινημένη. Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε στην Euroleague, όπως και η Νίκη Λευκάδας στο Eurocup. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα κορίτσια. Δύο ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη είναι σπουδαίο πράγμα. Τώρα προσπαθούμε να το απολαύσουμε, μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο παιχνίδι και να εμφανιστούμε όσο πιο προετοιμασμένες γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ