Η δύσκολη νίκη της ΤΣΣΚΑ και η… σπάνια επίδοση στις ασίστ

Η δύσκολη νίκη της ΤΣΣΚΑ και η… σπάνια επίδοση στις ασίστ

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε το 3Χ3 στη VTB League μετά το 84-78 επί της Νίζνι στη Μόσχα. Το περίεργο για τους Μοσχοβίτες ήταν οτι έμειναν πολύ χαμηλά στη δημιουργία, μοιράζοντας οριακά διψήφιο αριθμό ασίστ, κάτι σπάνιο για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Μετά το επιβλητικό 95-75 επί της Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα, η ΤΣΣΚΑ νίκησε και στη VTB League, αυτή τη φορά με 84-78 εντός έδρας της Νίζνι Νόβγκοροντ. Ετσι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε το 3X3 στη διοργάνωση και φιγουράρει στην κορυφή από νωρίς.

Το περίεργο για τους νικητές ήταν ότι μοίρασαν μόλις 10 ασίστ σε όλο το ματς (τις 5 ο Σέρχι Ροντρίγκεθ), κάτι ασυνήθιστο για την «ομάδα του στρατού». Κι αυτό καθώς διαχρονικά το παιχνίδι της βασίζεται στις πολλές τελικές πάσες, μοιράζοντας κατά μέσο όρο τουλάχιστον 15, αν όχι περισσότερες.

Μάλιστα το εντυπωσιακό ήταν ότι επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μοιράσουν 18 ασίστ με τον Κέντρικ Πέρι να δίνει 6 εξ αυτών και τον Στρέμπκοφ 3. Ακόμη πάντως κι έτσι το σύνολο του Ιτούδη κέρδισε.

Κορυφαίος των νικητών ο Κλάιμπερν με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, 13 πρόσθεσε ο Ιβάν Ούκοχ, ενώ ο Οθέλο Χάντερ είχε 12π. και 6 ριμπάουντ.

Από πλευράς Νίζνι Αντον Ασταπακόβιτς είχε 14π. και ο Αρτέμ Κομόλοβ 13.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ