
Η Μονακό υπερασπίστηκε την έδρα της, επικράτησε της Παρί με 96-84 και έστειλε η σειρά των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος σε πέμπτο παιχνίδι.
Σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι θα λύσουν τις διαφορές τους η Μονακό και η Παρί, αφού η ομάδα του Πριγκιπάτου επικράτησε 96-84 στο «Γκαστόν Μεντεσάν», ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος.
Το σύνολο του Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης παίρνοντας μια καλή διαφορά από την πρώτη περίοδο, την οποία και μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα. Οι πρωτευουσιάνοι προσπάθησαν στο φινάλε να μειώσουν αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μάθιου Στραζέλ με 20 πόντους και 9 ασίστ, Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ μέτρησε 16 πόντους και ο Έλι Οκόμπο είχε 13 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Ναντίρ Χίφι σταμάτησε στους 20 πόντους, ο Τζάρεντ Ρόντεν είχε 14 πόντους και ο Λέοπολντ Καβαλιέρ είχε 12 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 27-16, 54-33, 83-55, 96-84



















