Πλήρης στη Σόφια ο Άρης

Πλήρης στη Σόφια ο Άρης

O συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου Βαγγέλης Σπυρίδης έκανε την ανάλυση της βουλγάρικης ομάδας την οποία ο Αυτοκράτορας αντιμετωπίζει την Τετάρτη.

Για τη Σόφια αναχώρησε την Τρίτη (30/10) ο Αρης, ο οποίος την Τετάρτη (31/10, 19:00) φιλοξενείται από τη Λέφσκι για την 3η αγωνιστική του Fiba Europe Cup. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου δεν είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, καθώς μόλις χθες (29/10) αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Το θετικό για τον Ελληνα τεχνικό είναι οτι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ η εμφάνιση κόντρα στους ερυθρόλευκους έδειξε οτι ο Αρης διαθέτει δυνατότητες ως ομάδας, και το ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσει την απόδοση του.

Το ματς με τους Βούλγαρους είναι σημαντικό, καθώς η Λέφσκι έχει ρεκόρ 2-2 μέχρι στιγμής και είναι πρώτη. Ετσι ο Αρης που έχει 1-1 θέλει τη νίκη για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ: «Ο ΑΡΗΣ αναχωρεί σε λίγη ώρα οδικώς για τη Σόφια, όπου αύριο (31/10, 19:00) αντιμετωπίζει τη Lukoil Levski, για τη 3η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup. Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν σήμερα (30/10) στο «Nick Galis Hall» με τον Βαγγέλη Αγγέλου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση με τη χρήση video.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές Βουλγαρίας, αύριο (31/10) το πρωί με μια προπόνηση στην «Universiada Hall», το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

ΣΠΥΡΙΔΗΣ: «ΚΛΕΙΔΙΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ»

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με τη βουλγαρική ομάδα, ανέφερε:

«Η Lukoil Levski είναι μια έμπειρη ομάδα, η οποία βασίζεται πολύ στο inside game με τα αδέρφια Ivanov, τα οποία προσπαθούν να τροφοδοτήσουν σε κάθε ευκαιρία, είτε στο transition με early post είτε σε set παιχνίδι. Ο κύριος οργανωτής και πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Αμερικανός point guard, Patrick Rembert, ο oποίος μπορεί να επιτεθεί ένας εναντίον ενός, να δημιουργήσει καταστάσεις για τους ψηλούς ή για ελευθέρα σουτ για τους guards, κυρίως για τον Avramov και τον Zahariev. Αυτοί οι παίκτες αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας. ‘Κλειδιά’ για εμάς θα είναι η προσωπική άμυνα και η διαχείριση της κούρασης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ