Αγγέλου : «Είχαμε στόχους που τους πετύχαμε, αλλά…»

Αγγέλου : «Είχαμε στόχους που τους πετύχαμε, αλλά…»

Ευχαριστημένος παρά την ήττα από την Λέφσκι, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις που έκανε.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε οτι παρά την κούραση από το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό και το κοπιαστικό ταξίδι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα απέναντι στη Λέφσκι, πληρώνοντας τα πολλά χαμένα λέι απ και τις άστοχες βολές στο τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Ήταν πολύ δύσκολο για μας να παίξουμε σε λιγότερο από 48 ώρες δύο παιχνίδια με πολύ δυνατές ενεργειακά ομάδες. Είχαμε και ένα εξάωρο ταξίδι… Είχαμε στόχους που τους πετύχαμε, αλλά είχαμε πάλι και τα νεκρά διαστήματα που έπεσαν και πάνω στα καλά του αντιπάλου. Είχαν εξωπραγματική ευστοχία στο πρώτο ημίχρονο με παίκτες που μέχρι σήμερα δεν ήταν εύστοχοι. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι από την ενέργεια, αλλά στο 41-41 είχαμε τέσσερις λάθος αποφάσεις και δεχθήκαμε 7 πόντους πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι τους κρατήσαμε στους 29 πόντους, χάσαμε έξι λέι απ και πέντε βολές στο τέλος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε. Η ήττα και η νίκη είναι μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα η ομάδα πολέμησε σκληρά, έδωσαν όλοι ότι είχαν και δεν είχαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ