Ετοιμες οι Ερυθρόλευκες για τη μάχη με τη Σοπρόν (pics)

Ετοιμες οι Ερυθρόλευκες για τη μάχη με τη Σοπρόν (pics)

Οι νταμπλούχες Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με την Σοπρόν στην Ουγγαρία – Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση.

Την τελευταία της προπόνηση ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τη Σοπρόν πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού! Οι Ερυθρόλευκες ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους και πλέον είναι πανέτοιμες για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (1/11, 19:00) με την ουγγρική ομάδα, για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Παντελάκης και οι παίκτριές του έχουν μπροστά τους μια πολύ μεγάλη πρόκληση, καθώς αύριο το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης.  Ένα πολύ δυνατό τεστ για τις νταμπλούχες Ελλάδας, οι οποίες ωστόσο έχουν ταξιδέψει στην Ουγγαρία αποφασισμένες να παλέψουν και να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους!

Υπενθυμίζουμε, ότι στην Ουγγαρία ταξίδεψαν οι Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ