Παντελάκης: «Μας δημιούργησε πρόβλημα η κακή άμυνα στο πρώτο μέρος»

Παντελάκης: «Μας δημιούργησε πρόβλημα η κακή άμυνα στο πρώτο μέρος»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στάθηκε στην κακή άμυνα που έπαιξαν οι Ερυθρόλευκες και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι οι νταμπλούχες θα βελτιωθούν.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στην Ουγγαρία, καθώς γνώρισε την ήττα από την Σοπρόν με 85-69, για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Παντελάκης στάθηκε στην κακή άμυνα που έπαιξαν οι Ερυθρόλευκες στο πρώτο ημίχρονο και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα μας και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε περισσότερο σε αυτό το κομμάτι όμως όπως και να έχει αυτό αποτελεί το δεύτερο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα κάνουμε καλύτερη δουλειά στο παρκέ».

Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών μίλησε η Λυκέντρα Τζόνσον, η οποία ανέφερε: «Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με αθλήτριες με μπόλικο ταλέντο. Ακόμα εμείς δεν διαθέτουμε την εμπειρία που πρέπει για αυτά τα παιχνίδια. Απέναντι στην Sopron είχαμε προβλήματα στο παιχνίδι μας, ειδικά στα ριμπάουντ που έχουμε και μειονέκτημα σαν ομάδα. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και πρέπει πλέον να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε ακόμα καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ