ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αβτοντόρ 110-76

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αβτοντόρ 110-76

Την ακάθεκτη της πορεία στην VTB League συνέχισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς επικράτησε της Αβτοντόρ με 110-76 με τον Μιχαίλ Κουλάγκιν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το ματς με την Αβτοντόρ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να παίρνει από την αρχή του παιχνιδιού τα ηνία του ματς και πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης κατάφερε να επιβληθεί της αντίπαλος της με 110-76.

Αν και φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μείνουν σχετικά κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (53-46), η ρώσικη αρκούδα πάτησε γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, εκεί που δέχτηκαν μόνο 16 πόντους εκτόξευσαν την διαφορά στο +20 (82-62).

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ΤΣΣΚΑ ήταν ο Μιχαίλ Κουλάγκιν που σταμάτησε στους 20 πόντους, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ , ενώ επιθετικά τον ακολούθησε ο Νάντο Ντε Κολό με 19 πόντους και 5 ασίστ. Από πλευρά της, Αβτοντόρ, αυτός που διασώθηκε από το ματς ήταν ο Μακένζι Μουρ, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους, αλλά ήταν αρκετά μόνος για τους φιλοξενούμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ