Μπραουνσβάιγκ – Μπάμπεργκ 92-66

Μπραουνσβάιγκ – Μπάμπεργκ 92-66

Βαριά ήττα γνώρισε η Μπάμπεργκ από την Μπραουνσβάιγκ, καθώς ηττήθηκε με 92-66 και υποχώρησε και άλλο στην βαθμολογία στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Σε κακό φεγγάρι από ότι φαίνεται βρίσκεται η Μπάμπεργκ, καθώς ο ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπραουνσβάιγκ με 92-66 και συνέχισε τα αρνητικά της αποτέλεσμα, μετά από την ήττα από την Λιετκαμπέλις, για το Champions League.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο της διοργάνωσης βρέθηκε να κυνηγά από νωρίς στο σκορ, με τους γηπεδούχους να είναι καθολικά ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να φτάνουν, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ σε εύκολη νίκη.

Οι Φάδερτον και Λάνσντάουν ήταν οι πρωταγωνιστές της Μπραουνσβάιγκ, με τον πρώτο να πετυχαίνει 23 πόντους και να μαζεύει 9 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος να σημειώνει 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από πλευράς της ομάδας του Μπαγκάτσκις αυτοί που σώθηκαν από το «ναυάγιο» ήταν ο Γέλοβατς μέτρησε 14 πόντους και Ελίας Χάρις 12,ενώ ο Νίκος Ζήσης κινήθηκε στα ρηχά καθώς πέτυχε μόλις 5 πόντους με 2/6 σουτ εντός παιδιάς, ενώ να προσθέτει στην στατιστική του 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 22’09» που πάτησε παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ