Το πρόγραμμα του Άρη ενόψει Κατάγια και Κολοσσού

Το πρόγραμμα του Άρη ενόψει Κατάγια και Κολοσσού

Οι κίτρινοι αναχωρούν αύριο (06/11) το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα επιστρέψουν την ερχόμενη Κυριακή (11/11).

Ο Άρης έκανε την τελευταία του προπόνηση εντός συνόρων σήμερα (05/11) το μεσημέρι για το εκτός έδρα ματς κόντρα στην Κατάγια (07/11, 6.30 μ.μ.) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup. Πριν τις ασκήσεις έγινε ανάλυση της αντιπάλου με τη χρήση βίντεο, ενώ όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αποστολή των κίτρινων θα ξεκινήσει το ταξίδι της για Φινλανδία αύριο το πρωί (9.55 π.μ.) με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, από όπου θα πετάξει το μεσημέρι (2.45 μ.μ.) για Ελσίνκι. Στην πρωτεύουσα θα φτάσει το απόγευμα (5.15) και με αεροπλάνο (8.10) θα φτάσει το βράδυ (9.15) στην πόλη Γοενσού.

Η ομάδα θα κάνει προπόνηση το πρωί της επόμενης μέρας στην έδρα της αναμέτρησης λίγες ώρες πριν την έναρξη. Μετά τον αγώνα θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα παραμείνει την Πέμπτη (08/11) και την Παρασκευή θα αναχωρήσει για τη Ρόδο. Εκεί θα αναμετρηθεί με τον Κολοσσό (10/11), 3.45 μ.μ.) για τη 5η αγωνιστική της Betshop Basket League και θα γυρίσει στη βάση της το απόγευμα της Κυριακής (11/11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ