Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές 86-79

Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές 86-79

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Αναντολού Εφές με 86-69 στην παράταση, μένοντας αήττητοι στο τούρκικο πρωτάθλημα.

Την πρώτη της νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές για τη φετινή σεζόν (είχαν προηγηθεί δυο ήττες για Ευρωλίγκα και Σουπερ Καπ) πήρε η Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας της ομάδας του Εργκιν Αταμάν με 86-79, μετά από το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Οι δυο ομάδες στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, με αποτέλεσμα μετά από 40 αγωνιστικά λεπτά να μην υπάρχει νικητής στο ματς (72-72) και μοιραία ο αγώνας να οδηγείται στην παράταση, εκεί όπου η Φενέρ μπήκε πιο συγκεντρωμένα και κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά επτά πόντων (81-74), ωστόσο η Εφές κατάφερε να μπει στην διεκδίκηση του ματς, καθώς μείωσε σε 81-79.

Παρόλα αυτά, το καθαρό μυαλό των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το τραγικό λάθος του Λάρκιν δεν τους κόστισε την νίκη και παρέμειναν αήττητοι στο τούρκικο πρωτάθλημα μετά από το πέρας των πρώτων αγωνιστικών, ενώ παράλληλα υποχρέωσαν της Εφές στην δεύτερη ήττα στην λίγκα.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Κώστας Σλούκας με 16 πόντους και 4 ασίστ ενώ επιθετικά τον συμπλήρωσε ο ο Κάλινιτς με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ . Από την άλλη πλευρά, η Εφές είχε σε εξαιρετική μέρα τον Μοέρμαν με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ και τον Μπράιαν Ντάνστον με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ, σημειώνοντας αμφότεροι double-double.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 44-40, 57-43, 72-72(κ.α), 86-79(παρ.)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ