Αγγέλου: «Πνευματικό μπλακ-άουτ στο τέλος…»

Αγγέλου: «Πνευματικό μπλακ-άουτ στο τέλος…»

Στα επτά επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι Φινλανδοί στο τρίτο δεκάλεπτο και στα 6/9 τρίποντα που είχαν στο τέταρτο, απέδωσε την ήττα από την Κατάγια ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Αρης υπέστη οδυνηρή ήττα με 88-86 από την Κατάγια, ωστόσο ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ελληνας τεχνικός υποστήριξε πως η ομάδα του ήλεγξε το ματς για 30-35 λεπτά, εξηγώντας ωστόσο ότι στα τελευταία λεπτά οι κίτρινοι υπέστησαν μπλακ-άουτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κατάγια. Και στα δύο παιχνίδια με μας έδειξε χαρακτήρα και η επιθετική τους ικανότητα έκρινε τον αγώνα. Προσπαθήσαμε σήμερα να τους σταματήσουμε. Ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν δυο πρόσωπα. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαν 7 επιθετικά ριμπάουντ και στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαν 6/9 τρίποντα. Αν συμπεριλάβει κανείς τα δικά μας λάθη και το πνευματικό μπλακ άουτ που είχαμε, επέστρεψαν στον αγώνα και τον κέρδισαν. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας σήμερα και θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα για να λύσουμε τα προβλήματά μας. Για 30-35 λεπτά ελέγξαμε τον αγώνα, αλλά τα επιθετικά ριμπάουντ και τα τρίποντα έκριναν το νικητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ