Άρης: Σοκ με Σλαφτσάκη, τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος

Άρης: Σοκ με Σλαφτσάκη, τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος

Θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Ατυχία για τον Αρη στο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι με τη Ντνίπρο στο Αλεξάνδρειο. Ο κορυφαίος του Αυτοκράτορα στο προηγούμενο ματς με τον Κολοσσό, τραυματίστηκε στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου στον δεξιό αστράγαλο και αποχώρησε με έντονους πόνους.

Για την ακρίβεια ο 24χρονος φόργουορντ του Άρη προσπάθησε να διεκδικήσει ένα ριμπάουντ και στην… προσγείωση του στο παρκέ δεν πάτησε καλά με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του.

Αμέσως έδειξε να πονάει πολύ, μένοντας για αρκετή ώρα στο έδαφος με το ιατρικό τιμ του Άρη να… πέφτει πάνω του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε φορείο, του τοποθετήθηκε πάγος και πλέον θα υποβληθεί σε εξετάσεις οι οποίες θα υποβληθεί θα δείξουν την σοβαρότητα του τραυματισμού του. Γι αυτο ακριβώς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το ματς, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα.

Πάντως μόνο με… θαύμα θα προλάβει να αγωνιστεί στο επικείμενο ματς με τον Περιστέρι. Αξίζει να αναφέρουμε οτι ο παίκτης της Ντνίπρο Κίριλο Φεσένκο που ενεπλάκη στη φάση του τραυματισμού, πήγε στον Σλαφτσάκη και τον εξέφρασε τη συμπαράστασή του, σε μια κίνηση που χειροκροτήθηκε θερμά από όλους τους οπαδούς του Άρη στο Παλέ.

Μάλιστα στις δηλώσεις του ο σέντερ των φιλοξενούμενων αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Διαμαντή Σλαφτσάκη, λέγοντας:  «Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν, ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά και να μην έχει σοβαρό τραυματισμό. Δεν τον είδα, δεν πάτησε στο πόδι μου αλλά λίγο πιο ψηλά κι γύρισε ο αστράγαλος του. Εύχομαι να μην είναι σοβαρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ