Αγγέλου: «Δύσκολη στιγμή για τον Σλαφτσάκη και την ομάδα»

Αγγέλου: «Δύσκολη στιγμή για τον Σλαφτσάκη και την ομάδα»

Οσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου για τη νίκη επί της Ντνίπρο και τον τραυματισμό του Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Στον τραυματισμό του Διαμαντή Σλαφτσάκη εστίασε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ντνίπρο. Ο κόουτς του Αρη έκανε λόγο για ένα σοκ που δημιουργούν στην ομάδα τέτοιες στιγμές και κάλεσε τον άτυχο παίκτη να το αντιμετωπίσει με το κεφάλι ψηλά.

Πάντως οσον αφορά τον Γκάρι Μπελ, ο Αγγέλου είπε ότι θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το σημαντικό ματς με το Περιστέρι.

Για τον αγώνα: «Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα για δύο λόγους. Για την κυριαρχία και επειδή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Παρεμβάλλονται μεταξύ σπουδαίων αγώνων. Είχαμε και τον τραυματισμό του Σλαφτσάκη, που είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρός όσο εκτιμούν οι γιατροί, γιατί παρουσιάζει ανοδική πορεία. Η Ντνίπρο δεν είναι η ομάδα που έδειξε. Ηρθαν μία μέρα πριν. Μπήκαν χωρίς συγκέντρωση. Εμείς βρήκαμε καλό ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο κάναμε και εμείς τα λάθη μας. Το τρίτο, ήταν ένα δεκάλεπτο καταστροφής. Βάζαμε και… τρώγαμε. Κρατάμε τέσσερα-πέντε πράγματα που ετοιμάζουμε για το επόμενο διάστημα. Δύο-τρεις καταστάσεις στην άμυνα και συνεχίζουμε τη δουλειά μας εν όψει των παιχνιδιών που έρχονται».

Για τον Σλαφτσάκη: «Αυτοί είναι τραυματισμοί δημιουργούν ένα σοκ στους παίκτες. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού και πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτόν. Ο Διαμαντής είναι ένας χαρακτήρας με τα πάνω και τα κάτω του. Η εξέλιξή του είναι σημαντική για την ομάδα και την καριέρα του. Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα και τον ίδιο. Αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσει με ψηλά το κεφάλι».

Για το βαθμό στον οποίο επηρεάζει την ομάδα ο τραυματισμός του Σλαφτσάκη: «Οσο επηρεάζει, άλλο τόσο δεν επηρεάζει. Αυτοί που είμαστε εδώ, θα προσπαθήσουμε».

Για τη συμμετοχή του Μπελ κόντρα στο Περιστέρι: «Ο Μπελ είχε ένα διάστρεμμα στον ώμο. Ο γιατρός είπε ότι με ένεση θα έπαιζε αλλά θα είχε ενοχλήσεις. Ηθελα να παίξει γιατί με ενδιαφέρει ο ρυθμός. Μου είπαν ότι θα έχει ενοχλήσεις αλλά θα είναι έτοιμος».

Βουλγαρόπουλος: «Δεν ξέρω πως να αντιδράσω!»

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος που έκανε ντεμπούτο ως επαγγελματίας απόψε κόντρα στη Ντνίπρο, εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά ο νεαρός σέντερ τόνισε πως:  «Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε πολύ καλές επιλογές. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα αν παίζουμε ενωμένοι, όλοι μαζί. Κάναμε αρκετά λάθη σε αρκετές στιγμές. Μέσα από την προπόνηση πιστεύω να διορθωθούν. Ας γίνονται διαφορετικά λάθη κάθε φορά, διότι αν γίνονται τα ίδια λάθη τότε κάτι δεν πάει καλά».

Για το δικό του ντεμπούτο ο 18χρονος σέντερ τόνισε: Δεν το έχω ξανααισθανθεί αυτό. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω με λέξεις, ούτε με συναισθήματα. Δεν ξέρω πως να αντιδράσω! Κάποιες φορέ μου βγαίνει ένα χαμόγελο… Δεν κρατάω τη μύτη μου ψηλά, ούτε όμως χαμηλά. Κάθε μέρα απλά, με τους προπονητές μου, να βάζω μια φάση σιγά σιγά και πιστεύω να πατήσω στα πόδια μου, διότι ακόμα δεν νιώθω έτοιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ