Τόφας – Φενερμπαχτσέ 69-74

Τόφας – Φενερμπαχτσέ 69-74

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Φενερμπαχτσέ επισκιάστηκε από τους τραυματισμούς του Κώστα Σλούκα και του Λουίτζι Ντατόμε.

Την έβδομη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Φενερμπαχτσέ, μετά το 74-69 επί της Τόφας στην Προύσα. Κάθε άλλο παρά χαρούμενος όμως είναι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς καθώς είδε τον Κώστα Σλούκα και τον Λουίτζι Ντατόμε να τραυματίζονται.

Ο Έλληνας κόμπο γκαρντ αποχώρησε από το παρκέ 3:12 πριν το τέλος της αναμέτρησης, ενώ ο Ιταλός φόργουορντ αγωνίστηκε για 15 περίπου λεπτά και από την στιγμή κάθισε στον πάγκο δεν επέστρεψε στην αναμέτρηση στο δεύτερο ημίχρονο. Στα του αγώνα, ο Τζόφρι Λοβέρν ήταν ο κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ και ο Ντουβερίογλου με 17 ήταν εκπληκτικός για την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Ο Σλούκας όσο αγωνίστηκε πέτυχε 2 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ. Για την Τόφας ο Μεχία έβαλε 24 πόντους αλλά δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Η Φενερμπαχτσέ αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας την Παρασκευή 30/11 και μένει να δούμε πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί των δύο παικτών της Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ