Ντινάμο Σάσαρι – Αρμάνι Μιλάνο 106-107

Ντινάμο Σάσαρι – Αρμάνι Μιλάνο 106-107

Σε ένα ματς που ήταν ανταγωνιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε της Σάσαρι με 107-106 στην παράταση, κρατώντας το αήττητο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μια ανάσα από το να κάνει την πρώτη της ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα βρέθηκε η Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο η ομάδα του Σιμεόνε Πιανιτζιάνι επικράτησε στην παράταση της Ντιναμό Σάσαρι με 107-106.

Το ματς είχε χαρακτήρα ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του, με τον Σκοτ Μπάμφορθ να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση (91-91) λίγο πριν από τέλος της κανονικής διάρκειας. Ωστόσο, στο έξτρα πεντάλεπτο η Αρμάνι έβγαλε την ποιότητα της και έφτασαν στην νίκη παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κορυφαίος των νικητών ήταν για άλλη μια φορά ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος σταμάτησε στους 19 πόντους, ενώ παράλληλα είχε και 15 ασίστ, πετυχαίνοντας double-double, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς μέτρησε 21 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Σκοτ Μπάμφορθ, που μέτρησε 32 πόντους, με 5 τρίποντα, ωστόσο η δική του μεγάλη εμφάνιση δεν ήταν αρκετή για να οδηγήσει στη νίκη την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ