Βόμβα ετοιμάζει η Εφές: «Φλερτάρει» με Τεόντοσιτς!

Βόμβα ετοιμάζει η Εφές: «Φλερτάρει» με Τεόντοσιτς!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς εχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρώπη πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με την Εφές να έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Μετά την τραγική περσινή σεζόν, η Εφές έχει επιστρέψει δυναμικά στο Ευρωπαϊκό μπασκετικό στερέωμα με τη φετινή παρουσία της σε Ευρωλίγκα και Τουρκία. Ωστόσο η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν αρκείται στο ρόστερ που έχει τη δεδομένη στιγμή και «φλερτάρει» με μία κίνηση που αν ολοκληρωθεί θα ταράξει τα «νερά».

Συγκεκριμένα η Εφές ενδιαφέρεται για τον Μίλος Τεόντοσιτς τον οποίο θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της από την τρέχουσα σεζόν μάλιστα! Κάτι το οποίο όμως προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει καθώς χρειάζεται ο Σέρβος γκαρντ να μείνει ελεύθερος από τους Κλίπερς.

Ο Τεόντοσις δεν φαίνεται να υπολογίζεται ιδιαίτερα από την ομάδα του Λος Αντζελες, με τον χρόνο του να είναι περιορισμένος παρότι ξεπέρασε πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε. Αλλωστε και ο ίδιος πρόσφατα είχε παραδεχθεί ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη ακόμη και φέτος αν είναι δυνατόν.

Κατόπιν θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στην Ευρώπη και να υπογράψει όπου θέλει. Πάντως σε περίπτωση που αυτή η ομάδα είναι η Εφές, δεν αποκλείεται ένας από τους γκαρντ των Τούρκων να πάρει τον δρόμο για το ΝΒΑ. Πιθανότερο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι αυτός ο παίκτη να είναι ο Σέιν Λάρκιν ο οποίος έχει αγωνιστεί Μάβερικς, Νικς, Νετς και Σέλτικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ