Γιουλ και Ρέγες γλίτωσαν τη Ρεάλ από… Χριστουγεννιάτικο κάζο

Γιουλ και Ρέγες γλίτωσαν τη Ρεάλ από… Χριστουγεννιάτικο κάζο

Λίγο έλειψε η βασίλισσα να ηττηθεί στην Μαδρίτη από τη Μούρθια, όμως οι «παλιοί» Γιουλ και Ρέγες... ξελάσπωσαν την ομάδα του Πάμπλο Λάσο στο τέλος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «φλέρταρε» έντονα με εντός έδρας ήττα από τη Μούρθια, ωστόσο στο τέλος «μίλησαν» οι μεγάλες προσωπικότητες που διαθέτει για να επικρατήσει με 80-74 . Στο 10-3 η βασίλισσα μετά από 13 αγωνιστικές στην ACB, πρώτη η Μπαρτσελόνα με 11-2, η οποία χθες (22/12) διέλυσε τη Χιπουθκόα με 104-71.

Οσον αφορά το ματς της Μαδρίτης, στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε πως οι Μαδριλένοι θα έφταναν σε μια άνετη νίκη καθώς πήγαν στην ανάπαυλα με σκορ 42-30.

Ωστόσο η διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα μάλλον επηρέασε την ομάδα του Λάσο η οποία στη συνέχεια παρουσιάστηκε κουρασμένη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τρίτο δεκάλεπτο δέχθηκε επιμέρους 16-26, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να προηγούνται με 67-69, 3,5 λεπτά πριν το τέλος.

Με το σκορ στο 72-72 όμως ο Σέρχιο Γιουλ ευστόχησε σε μεγάλο τρίποντο (75-72, με 1:19 για το τέλος), ενώ στη συνέχεια ο Ρέγες με 1/2 βολές και καλάθι έκανε το 78-74 στα 33΄΄ για το φινάλε.

Στο τελευταίο λεπτό σημείωσαν μόλις 2 πόντους με βολές, με τον Καμπάτσο να διαμορφώνει το τελικό 80-74 επίσης από τη γραμμή.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ