Εξαιρετικός ο Περπέρογλου, στον τελικό ο Ερυθρός Αστέρας

Εξαιρετικός ο Περπέρογλου, στον τελικό ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ελληνας φόργουορντ είχε 14 πόντους στη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μέγκα Μπεμάξ με 92-73 και βοήθησε την ομάδα του να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Με ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ερυθρός Αστέρας των Μίλαν Τόμιτς και Στράτου Περπέρογλου επικράτησε με 92-73 της Μέγκα Μπεμάξ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν.

Οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου τα βρήκαν σκούρα για τρία δεκάλεπτα απέναντι στην μαχητική Μέγκα Μπεμάξ, αλλά στην τέταρτη περίοδο πάτησαν… γκάζι και με επιμέρους σκορ 32-12 σφράγισαν το εισιτήριό τους για τον τελικό.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπάρον με 20 πόντους, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Ελληνας φόργουορντ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 27:02 λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα, ο Νταβίντοβατς πρόσθεσε 15 πόντους, ενώ ο Ντόμπριτς είχε 12.

Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Έντιν Άτιτς, o οποίος τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 12-16, 42-37, 60-61, 92-73

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ