Κυπελλούχος Γερμανίας η Μπάμπεργκ με buzzer beater του Ζήση! (vid)

Κυπελλούχος Γερμανίας η Μπάμπεργκ με buzzer beater του Ζήση! (vid)

Ο Ελληνας γκαρντ με τρίποντο τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος οδήγησε την Μπάμπεργκ στη νίκη επί της Αλμπα με 83-82 και της χάρισε το Κύπελλο Γερμανίας.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Ζήση η Μπάμπεργκ επικράτησε με 83-82 της Αλμπα και κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας. Ο Ελληνας γκαρντ τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε την μπάλα και με τρίποντο έκανε το 83-82, χαρίζοντας στην ομάδα του το Κύπελλο.

Ο διεθνής άσος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε την Μπάμπεργκ σε μία πολύ σπουδαία νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με την Αλμπα με μία εύστοχη βολή του Ράις και ένα δίποντο του Γκιεντράιτις να προηγείται με 82-80.

Όλα έδειχναν ότι η Αλμπα θα κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά οι φιλοξενούμενοι υπολόγιζαν χωρίς τον… ξενοδόχο, Νίκο Ζήση. Ο Ράις αστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε, ο Ρούμπιτ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και ο Ζήσης εκτέλεσε την Άλμπα για το 83-82!

Ο Νίκος Ζήσης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 19 πόντους, ενώ παράλληλα μοίρασε 8 ασίστ. Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ταϊρίς Ράις με  20 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Ιλίας Χάρις με 15. Από τους ηττημένους, ο Γκιεντράιτις είχε 23 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Τίμαν 17 πόντους και ο Ενόκο 15 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 44-37, 63-54, 83-82.

Δείτε το τρίποντο του Ζήση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ