Την αποχώρηση του Ολυμπιακού έφερε ως παράδειγμα ο Αταμάν

Την αποχώρηση του Ολυμπιακού έφερε ως παράδειγμα ο Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν είχε παράπονα από τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου Τουρκίας με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε τονίζοντας πως θα ακολουθήσει τα χνάρια του Ολυμπιακού και θα αποχωρήσει αν δεν έχει η ομάδα του ίση αντιμετώπιση.

Η Εφές ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό του τούρκικου Κυπέλλου με 80-70, όμως είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος από την αντιμετώπιση των διαιτητών στον τελικό και σε κάποια στιγμή της αναμέτρησης φώναξε πως η ομάδα του θα κάνει αυτό που έκανε και ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και θα αποχωρήσει από το ματς.

Σύμφωνα με την Fanatik είπε έπειτα από μία τεχνική ποινή που δέχτηκε, απευθυνόμενος στον Κώστα Ρήγα, ο οποίος είναι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια τεχνικός σύμβουλος της λίγκας: «Αφήστε μας να το κάνουμε όπως ο Ολυμπιακός»!

Η Εφές παρόλα αυτά δεν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, συνέχισε να αγωνίζεται και τελικά ηττήθηκε με 80-70 μην καταφέρνοντας να πανηγυρίσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αταμάν είχε παράπονα και από την Ομοσπονδία, αφού η Εθνική ομάδα της Τουρκίας έχει τέσσερις παίκτες από την Εφές και μόλις έναν από τη Φενέρ στην προεπιλογή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου της Κίνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ