Έφτασε στη Σαλαμάνκα ο Ολυμπιακός

Έφτασε στη Σαλαμάνκα ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ισπανία ενόψει της αναμέτρησης με την Perfumerias Avenida για την Ευρωλίγκα.

Στη Σαλαμάνκα από το μεσημέρι της Τρίτης (19/02) βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπου ταξίδεψε για την αυριανή (20/02) αναμέτρηση κόντρα στην ισπανική Perfumerias Avenida στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» έφτασε αεροπορικώς στη Μαδρίτη και από εκεί αναχώρησε οδικώς για το ξενοδοχείο.

Ο Γιώργος Παντελάκης αναμένεται να έχει απουσίες για το παιχνίδι με την Perfumerias Avenida. Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δεν ακολούθησε την ομάδα στο πλαίσιο της αποθεραπείας της από πρόσφατο τραυματισμό στην περόνη του αριστερού ποδιού. Εκτός έμειναν και οι Ρίτα Ρασίντ και Μίρνα Μάζιτς.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ισπανία έχοντας στην αποστολή του τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε για την αναμέτρηση: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να κλείσουμε με θετικό τρόπο αυτήν την όμορφη περιπέτεια. Μάθαμε πολλά πράγματα σε αυτές τις 13 αγωνιστικές που έχουμε ήδη παίξει και θέλουμε στο 14ο παιχνίδι να είμαστε απόλυτα ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα από την οποία χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην Ελλάδα. Δεν είναι ότι θέλουμε εκδίκηση, όμως σίγουρα είναι στο μυαλό μας να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή μας διαδρομή στην Ευρωλίγκα. Η Perfumerias Avenida είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία θα συνεχίσει στο Eurocup και από την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστηθούμε τον τελευταίο μας αγώνα στην διοργάνωση».

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε:»Ήταν ένα ξεχωριστό ταξίδι για μας και θέλουμε να το τελειώσουμε με νίκη. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς και με μια ομάδα που μας… πλήγωσε στις λεπτομέρειες στο ΣΕΦ. Θέλουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας απέναντι στην Perfumerias Avenida. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και έχουμε ως στόχο το τρίτο θετικό μας αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα για το τέλος στο ευρωπαϊκό μας ταξίδι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ