Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε 67-65

Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε 67-65

Η Αναντολού Εφές επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 67-65 βάζοντας φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας. Μοιραίος ο Κώστας Σλούκας ο οποίος δεν μπόρεσε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Άτυπη ραβάνς για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας πήρε η Εφές, καθώς επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 67-65, πιάνοντας την στην κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον, οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στο 15-3 με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να έχει κερδίσει με +7 στην παράταση στο ματς του πρώτου γύρου.

Στα του ματς, η Φενέρ μπορεί να προηγήθηκε ακόμα και με δέκα πόντους (49-59) αλλά η άμυνα ζώνης που επέλεξε να παίξει ο Αταμάν ήταν ο παράγοντας που γύρισε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, η Εφές έλεγχε το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει σταδιακά το προβάδισμα στο σκορ.

Τρομερή εμφάνιση έκανε ο Τζέιμς Άντερσον με 23 πόντους και 6/9 τρίποντα,ενώ άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Μίσιτς που πρόσθεσε άλλους 14. Για την Φενέρ ο Σλούκας ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους με 6/11 σουτ, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα,όμως αστόχησε στην εκπνοή σε σουτ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ