Περπέρογλου: Στην κορυφαία πεντάδα της Αδριατικής Λίγκας (pic)

Περπέρογλου: Στην κορυφαία πεντάδα της Αδριατικής Λίγκας (pic)

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση στην καριέρα του Έλληνα φόργουορντ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε καλύτερους παίκτες της Αδριατικής λίγκας.

Την πολύ καλή του χρονιά «εξαργύρωσε» ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της Αδριατικής Λίγκας, για την κανονική περίοδο.

Ο Έλληνας φόργουορντ που αγωνίστηκε με τον Ερυθρό Αστέρα πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν και βρέθηκε στην τρίτη θέση, στην ψηφοφορία που διοργανώθηκε, μαζεύοντας το 9,3% των ψήφων.

Φέτος ο 34χρονος παίκτης πετύχαινε 10,4 πόντους, μάζευε 3,3 ριμπάουντ, μοίραζε 2,1 ασίστ και είχε 1,1 κλεψίματα, οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή με ρεκόρ 21-1.

Η διαδικασία προέκυψε από τις ψήφους των προπονητών (60%), του κοινού (30%) και αρμόδιας επιτροπής της Αδριατικής Λίγκας (10%).

Πρώτος και καλύτερος αναδείχθηκε ο Γεωργιανός, Γκόγκα Μπιτάτζε (Μέγκα Μπέμαξ, Μπουντούτσνοστ) με ποσοστό 13,2%, ενώ τον ακολούθησαν κατά σειρά οι Τζο Ράγκλαντ (Ερυθρός Αστέρας), Τζέικομπ Πούλεν (Τσεντεβίτα), Τζοκ Λαντέιλ (Παρτίζαν).

Εδώ η σχετική ανακοίνωση:

https://twitter.com/ABA_League/status/1108307190568222726

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ