Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 70-67

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 70-67

Η Παρτιζάν κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα των Περπέρογλου και Τόμιτς και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών της Αδριατικής Λίγκας.

Με το ίδιο νόμισμα απάντησε στον Ερυθρό Αστέρα η Παρτιζάν, με την ομάδα του Τρινκιέρι να κερδίζει εντός έδρας το συγκρότημα του Τόμιτς με 70-67 και να ισοφαρίζει σε 1-1 την ημιτελική σειρά με τους Ερυθρόλευκους του Περπέρογλου για τα πλέι οφ της Αδριατικής Λίγκας.

Οι Ασπρόμαυροι πήραν το ντέρμπι και πλέον η πρόκριση θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο Aleksandar Nikolic Hall (6/4, 21:00), με γηπεδούχο τον Ερυθρό Αστέρα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Παρτιζάν ήταν ο Βάνια Μαρίνκοβιτς με 18 πόντους, ενώ από τους Ερυθρόλευκους ξεχώρισε ο Στρατός Περπέρογλου. Ο έμπειρος φόργουορντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους, αλλά η εξαιρετική του εμφάνιση δεν ήταν αρκετή, προκειμένου η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς να πάρει και την πρόκριση στους τελικούς.

Η ομάδα που θα περάσει από τον σέρβικο εμφύλιο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τσεντεβίτα – Μπουντούτσνοστ, με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Τσεντεβίτα προηγείται με 1-0 και θέλει μια ακόμα νίκη για να προκριθεί στους τελικούς.

Τα δεκάλεπτα: 13-9, 34-27, 48-49, 70-67.

Game 1: Ερυθρός Αστέρας – Παρτίζαν 106-101
Game 2: Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας 70-67
Game 3: Ερυθρός Αστέρας – Παρτίζαν (6/4)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ