Στην κορυφαία 12αδα της Μπασκόνια ο Γιάννης Μπουρούσης

Στην κορυφαία 12αδα της Μπασκόνια ο Γιάννης Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης δέχθηκε μια μεγάλη τιμή από την ομάδα της Μπασκόνια και μιλώντας σε Ισπανικό Μέσο αναφέρθηκε στον έναν χρόνο που πέρασε στον σύλλογο.

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε την κορυφαία δωδεκάδα της ιστορίας της και ανάμεσα στα ονόματα συμπεριλήφθηκε και αυτό του Γιάννη Μπουρούση.

Ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε για μία μόλις σεζόν (2015-16) με την ομάδα της Βασκονίας, ωστόσο κατάφερε να μείνει στην ιστορία αφού κατάφερε να την οδηγήσει στο Final Four της Ευρωλίγκας, όντας ο καλύτερος παίκτης της.

Έτσι λοιπόν ο Μπουρούσης κατάφερε να βάλει το όνομα του δίπλα από παίκτες οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο ΝΒΑ.

Οι υπόλοιποι έντεκα παίκτες που απαρτίζουν τη καλύτερη 12αδα της Μπασκόνια:

Λουίς Σκόλα, Αντρές Νοτσιόνι, Πάμπλο Πριχιόνι, Έλμερ Μπένετ, Ιγκόρ Ρακότσεβιτς, Τιάγκο Σπλίτερ, Τορνίκε Σενγκέλια, Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, Μίρζα Τελέτοβιτς, Χοσέ Καλδερόν και Μαρτσελίνιο Χουέρτας.

Η Ισπανική εφημερίδα «El Correo» ζήτησε από τους παίκτες που βρίσκονται στη συγκεκριμένη λίστα να μιλήσουν, με τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας να μην απουσιάζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Περάσοβιτς μού τηλεφώνησε όταν επέστρεψα από τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα. Έκανα σωστά που είπα το «ναι». Ήταν ένα από τα καλύτερα χρόνια για την οικογένειά μου και για μένα! Επίσης δικαιώθηκε η ομάδα με την πρόκρισή της στο Final 4 του Βερολίνου! Πάντα νιώθω χαρούμενος όταν επιστρέφω στη Βιτόρια ή όταν μιλάω για την Μπασκόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ