Ερυθρός Αστέρας – Μπουντούτσνοστ 107-69

Ερυθρός Αστέρας – Μπουντούτσνοστ 107-69

Οι Ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστή τον Στράτο Περπέρογλου διέλυσαν με 107-69 την Μπουντούτσνοστ και πηγαίνουν στο Μαυροβούνιο για να κατακτήσουν την Αδριατική Λίγκα.

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας και την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας των Μίλαν Τόμιτς και Στράτου Περπέρογλου.

Οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου διέλυσαν με 107-69 την Μπουντούτσνοστ, έκαναν το 2-0 στους τελικούς και πηγαίνουν στο Μαυροβούνιο για να αποτελειώσουν την αντίπαλό τους και να προσθέσουν μια ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη τους.

Πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη του Ερυθρού Αστέρα ήταν ο Στράτος Περπέρογλου, με τον έμπειρο φόργουορντ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 17 πόντους, έχοντας 4/4 δίποντα και 3/4 τρίποντα, ενώ παράλληλα κατέβασε και 2 ριμπάουντ. Πολύ καλός επίσης ήταν και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους.

Από την πλευρά των ηττημένων, ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Γκόρντιτς με 11 πόντους. Το επόμενο παιχνίδι για τις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη και θα πραγματοποιηθεί στο Μαυροβούνιο (17/4, 20:00).

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 54-38, 76-54, 107-69.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ