Ολυμπιακός: Στο Μαυροβούνιο οι Σταυρόπουλος και Μπαφές

Ολυμπιακός: Στο Μαυροβούνιο οι Σταυρόπουλος και Μπαφές

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας ολοκλήρωσαν τις επαφές τους με τους ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας και βλέπουν από κοντά το Μπουντούτσνοστ-Ερυθρός Αστέρας.

Ο Ολυμπιακός εμμένει στο #mexritelous και προσπαθεί με κάθε τρόπον να εισέλθει στην Αδριατική Λίγκα, αφήνοντας μία και καλή το ελληνικό πρωτάθλημα και όσα συμβαίνουν σε αυτό.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Μπαφές, ολοκλήρωσαν τις επαφές τους με τις ομάδες της ABA League, όντας πλέον στο Μαυροβούνιο.

Συνομίλησαν και με τους ανθρώπους της Μπουντούτσνοστ, στους οποίους εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την ένταξή τους στην Αδριατική Λίγκα, εξηγώντας τους τις προθέσεις τους και τι ακριβώς σκέφτονται για την διοργάνωση. Με την ολοκλήρωση των συνάντησής αυτής, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είδαν από κοντά το Μπουντούτσνοστ-Ερυθρός Αστέρας, τον τρίτο τελικό της ABA League.

Αναμένεται να επιστρέψουν την Πέμπτη στην χώρα μας και θα περιμένουν την τελική απόφαση της λίγκας αναφορικά με το αίτημα του Ολυμπιακού, η οποία θα προκύψει από την συνέλευση των μελών της διοργάνωσης, που θα γίνει μετά το πέρας των τελικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ