Ερυθρός Αστέρας-Μπουντούτσνοστ 97-54

Ερυθρός Αστέρας-Μπουντούτσνοστ 97-54

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε πανεύκολα της Μπουντούτσνοστ με 97-54 και κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.

Επιστροφή στην Ευρωλίγκα για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος παρέσυρε στον 5ο τελικό την Μπουντούτσνοστ, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξή του.

Πριν την αναμέτρηση υπήρξαν σοβαρά επεισόδια στο παρκέ, με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να πετούν ακόμα και… τούβλο προς τους παίκτες της Μπουντούτσνοστ, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει μία ώρα η έναρξη του παιχνιδιού.

Οι Σέρβοι στον 5ο τελικό της Αδριατικής Λίγκας δεν είχαν αντίπαλο και… παρέσυραν την ομάδα του Μαυροβουνίου με το επιβλητικό 97-54 κερδίζοντας τη σειρά με 3-2 και κατακτώντας την ABA League. Η κούπα αυτή μάλιστα δίνει στην ομάδα του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου (τραυματίας από το Game 5) το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν .

Πρώτος σκόρερ των νικητών, ο Κέι Σι Ρίβερς με 21 πόντους (3/4δ, 5/8τρ), έχοντας ακόμη 6 ριμπάουντ. Από κοντά και ο Νταβίντοβατς με 11 πόντους, ενώ από 10 πέτυχαν οι Φαγιέ, Σίμανιτς και Ότζο. Όσον αφορά τους Μαυροβούνιους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Νόρις Κόουλ με 9 πόντους σε ένα βράδυ που οι παίκτες του Ρέπεσα θα θέλουν να ξεχάσουν σύντομα.

Δεκάλεπτα: 18-13, 47-21, 74-37, 97-54

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ