Η Μπουντούτσνοστ ζητάει την ακύρωση των τελικών!

Η Μπουντούτσνοστ ζητάει την ακύρωση των τελικών!

Η Μπουντούτσνοστ δεν έμεινε άπραγη στα επεισόδια που έγιναν στον 5ο τελικό της Αδριατικής Λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα, ζητώντας την ακύρωση ολόκληρης της σειράς.

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε εμφατική νίκη επί της Μπουντούτσνοστ στον πέμπτο τελικό της Αδριατικής Λίγκας και κατέκτησε το πρωτάθλημα επιστρέφοντας παράλληλα στην EuroLeague της επόμενης σεζόν.

Αλλά η ομάδα του Μαυροβουνίου σκοπεύει να ζητήσει την ακύρωση ολόκληρης της σειράς τελικών, λόγω των επεισοδίων που έγιναν πριν από το τζάμπολ στον πέμπτο αγώνα!

Σύμφωνα με το vijesti.me, η Μπουντούτσνοστ σκοπεύει παράλληλα να ενημερώσει και την EuroLeague για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη αυτός ο αγώνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Λόγω της απόφασης των οπαδών των γηπεδούχων στους παίκτες της Μπουντούτσνοστ, δεν υπήρχαν συνθήκες για κανονική διεξαγωγή του αγώνα. Η Μπουντούτσνοστ θα απευθυνθεί στη Συνέλευση και στις ομάδες που αποτελούν μέλη της Λίγκας, ζητώντας να ακυρωθεί ολόκληρη η σειρά.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο ρατσισμός και ο εθνικισμός των γηπεδούχων ξέφυγε από κάθε όριο και είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε λεπτομερώς την EuroLeague για ό,τι συνέβη σε όλη τη σειρά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ