ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Παραμένει στη «Megasport Arena»

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Παραμένει στη «Megasport Arena»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μόσχας Αντρέι Βατούτιν, ξεκαθάρισε πως η ΤΣΣΚΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην «Megasport Arena» όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Στην «Megasport Arena» θα συνεχίσει να αγωνίζεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη Megasport Arena η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρά τις σκέψεις που υπήρχαν. Αυτό ξεκαθάρισε ο Αντρέι Βατούτιν με δηλώσεις του βάζοντας τέλος στη φημολογία περί μετακόμισης της «ομάδας του στρατού» στη VTB Arena Park.

«Θα παραμείνουμε την επόμενη σεζόν της Euroleague στην Megasport. Η αρένα μας ταιριάζει σε όλα. Για αυτούς είμαστε ένα σταθερός ένοικος, επομένως δεν παρεμβαίνουμε στα άλλα σπορ. Έχουν προσαρμοστεί σε ένα και είναι πολύ άνετο», σχολίασε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ κ. Βατούτιν όσον αφορά την έδρα της ομάδας για τον επόμενο τουλάχιστον ένα χρόνο.

Να αναφέρουμε ότι η «VTB Arena Park» για την οποία υπήρχαν σκέψεις να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας, είναι χωρητικότητας 11.000 θεατών.

Τελικά οι Μοσχοβίτες παραμένουν στην Megasport Arena για 5η συνεχόμενη σεζόν η οποία έχει χωρητικότητα 13,344 θεατών και χτίστηκε το 2006.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ