Αρμάνι: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Μάικ Τζέιμς! (vid)

Αρμάνι: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Μάικ Τζέιμς! (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τρέντο και έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Αρμάνι στο Τρέντο, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε σοβαρά ο Μάικ Τζέιμς και έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ!

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει την μπάλα, «βούτηξε» στο παρκέ και ένα αντίπαλός του έπεσε άτσαλα πάνω στο πόδι του.

Ο Αμερικανός άσος έμεινε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, σφαδάζοντας από τον πόνο, με το ιατρικό επιτελείο της Αρμάνι να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα σηκώθηκε και με τη βοήθεια των συμπαικτών του βγήκε υποβασταζόμενος από το παρκέ. Ο σοκαριστικός τραυματισμός του προκάλεσε προβληματισμό, αλλά και έντονη ανησυχία στην τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας. Ο Μάικ Τζέιμς την Δευτέρα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ