Ντόντικ: «Τέσσερις ομάδες είναι κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού»

Ντόντικ: «Τέσσερις ομάδες είναι κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού»

Ο πρόεδρος της Αδριατικής λίγκας, Ιγκόρ Ντόντικ, σε συνέντευξη του μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως τέσσερις ομάδες είναι μέχρι στιγμής κατά.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό πως σκέφτεται πολύ σοβαρά τη συμμετοχή στην Αδριατική λίγκα και έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες διεργασίες για να το πετύχει. Οι οάδες που απαρτίζουν τη λίγκα, αναμένεται να συναντηθούν στις 24 Μαΐου για συζητήσουν το αίτημα.

Ο πρόεδρος της Αδριατικής, Ιγκόρ Ντόντικ, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Alternativnu TV» και μίλησε για την πιθανότητα οι «ερυθρόλευκοι» να γίνουν δεκτοί από τις ομάδες, ενώ τόνισε πως προς το παρόν υπάρχουν τέσσερις σύλλογοι που τάσσονται κατά της συμμετοχής των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Αδριατικής λίγκας:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να συμμετάσχει στην Αδριατική λίγκα, αλλά μόνο εάν το αποφασίσουν οι ίδιες οι ομάδες. Στη συνέλευση που θα γίνει στην Μπάνια Λούκα στις 24 Μαΐου, θα συζητηθεί το θέμα του Ολυμπιακού και εκεί θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Από τη δική του πλευρά, πιστεύω ότι είναι θα ήταν καλό για τη διοργάνωση να μπει μία νέα αγορά και ένα νέο κοινό. Όλοι ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ωστόσο, την απόφαση αυτή θα πάρουν αποκλειστικά οι ομάδες. Όλα θα γίνουν γνωστά στο συμβούλιο της Μπάνια Λούκα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Απ’ όσο γνωρίζω, αυτή την στιγμή οι Τσεντεβίτα, Ερυθρός Αστέρας, FMP και Μέγκα Μπεμάξ τάσσονται κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού. Αυτό, από την άλλη δεν σημαίνει πως αυτή είναι η τελική του απόφαση. Υπάρχει ακόμη χρόνος για το διοικητικό συμβούλιο. Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τις περισσότερες, γι’ αυτό είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το οτιδήποτε, από την στιγμή που η τελική απόφαση ανήκει στις ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ