Ψάχνει τη «βόμβα» με Τεόντοσιτς η Βίρτους Μπολόνια (pic)

Ψάχνει τη «βόμβα» με Τεόντοσιτς η Βίρτους Μπολόνια (pic)

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραμένει ελεύθερος και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, με την Βίρτους Μπολόνια να ετοιμάζει την κίνηση της ενόψει καλοκαιριού.

Η Βίρτους Μπολόνια μετά την κατάκτηση του Basketball Champions League στρέφει την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ήδη έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με κάποιους παίκτες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sportando» Ιταλικός σύλλογος φαίνεται να έχει έρθει σε επικοινωνία με τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά και με τον μάνατζερ του, για να τους ενημερώσει πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ομάδα.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να μιλήσουν τους επόμενους μήνες, με τη Μπολόνια να κάνει τη μεγάλη προσπάθεια ώστε να πείσει τον 32χρονος γκαρντ να μετακομίσει την Ιταλία. Θυμίζουμε πως προπονητής της ομάδας είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, που γνωρίζει πολύ καλά τον Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Σέρβος γκαρντ έμεινε ελεύθερος τον Φεβρουάριο από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και αποφάσισε να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς θέλει να προετοιμαστεί για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και να βοηθήσει τη χώρα του να υπερασπιστεί το ασημένιο μετάλλιο που είχε κερδίσει το 2014.

https://twitter.com/Sportando/status/1126093036310679552

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ