«Επαφές με τον Μπράντον Ντέιβις η Ρεάλ Μαδρίτης»

«Επαφές με τον Μπράντον Ντέιβις η Ρεάλ Μαδρίτης»

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα αναζητήσει έναν ψηλό για να ενισχύσει την ομάδα και ο Μπράντον Ντέιβις της Ζαλγκίρις φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ο σέντερ της Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπράντον Ντέιβις, θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ευρώπη μετά και τις εξαιρετικές χρονιές που έχει πραγματοποιήσει με το Λιθουανικό σύλλογο.

Ο 27χρονος Αμερικάνος μένει ελεύθερος από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και πλέον φαίνεται να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προσπαθώντας να βρει και το καλύτερο συμβόλαιο που μπορεί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα, «As», η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ ψηλά στην λίστα της τον Ντέιβις, ο οποίος ήταν μέλος στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague, αφού είναι πολύ πιθανό ο Μεξικανός ψηλός, Γκουστάβο Αγιόν, να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Οι «μερένγκες» είναι δεδομένος πως θα κινηθούν για ορισμένες προσθήκες το καλοκαίρι αφού πέραν του Ντέιβις, που είναι ξεκάθαρα ο πρώτος της στόχος, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο αναμένεται να κινηθεί και για έναν γκαρντ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Φακούντο Καμπάτσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ