Αναβάλλεται μέχρι το επόμενο Δ.Σ. η υπόθεση του Ολυμπιακού

Αναβάλλεται μέχρι το επόμενο Δ.Σ. η υπόθεση του Ολυμπιακού

Επεισοδιακή ήταν η συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας και μετά από έξι ώρες δεν μπήκε καν στο τραπέζι το αίτημα των Ερυθρόλευκων για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα

Λευκός καπνός δεν υπήρξε στην συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας. Συγκεκριμένα αποδείχτηκε άκρως επεισοδιακή, αφού τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και η κόντρα της Μπούντουτσνοστ με τον Ερυθρό Αστέρα ακόμα εντονότερη.

Μετά από έξι ώρες συζητήσεων δεν είχαμε καμία απολύτως εξέλιξη επι του θέματος της συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Λίγκα, αφού αυτή δεν έπεσε καν στο τραπέζι.

Όπως τονίζουν οι Σέρβοι αυτό θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνέλευση των ομάδων της ABA League, στην οποία θα ζητηθεί από τους εκπροσώπους τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού να δώσουν το παρών για να μιλήσουν στα μέλη.

Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουν να πείσουν τους εμπλεκομενους για την ένταξη τους στην Αδριατική Λίγκα, λιγο πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζεται ομοφωνία στην ψήφο αλλά πλειοψηφία, με τη νεα συνέλευση ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό ποτέ και που θα συμβεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ