Βατούτιν: «Εργο Ιτούδη οι δύο Ευρωλίγκες σε πέντε χρόνια»

Βατούτιν: «Εργο Ιτούδη οι δύο Ευρωλίγκες σε πέντε χρόνια»

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 48χρονο προπονητή.

Ο Δημήτρης Ιτούδης οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας και κέρδισε με το σπαθί του την παραμονή του στον πάγκο της ρωσικής ομάδας.

Ο Ελληνας προπονητής συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου, με τον ισχυρό άνδρα της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 48χρονο τεχνικό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι που έχει κατακτήσει η ΤΣΣΚΑ τα τελευταία πέντε χρόνια είναι έργο του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ παράλληλα ο Βατούτιν στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Δύο τίτλοι Ευρωλίγκας σε πέντε χρόνια μιλούν από μόνοι τους και αυτό το θέμα το έχουν λύσει ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του. Και δεν είναι μόνο οι επιτυχίες στο αθλητικό κομμάτι. Έχουμε δει πόσο έχει επενδύσει ο Δημήτρης Ιτούδης στην αγάπη, τη μεγάλη ευθύνη και το μεγάλο σεβασμό στην ΤΣΣΚΑ και τον αντίκτυπο που έχουν τα αποτελέσματα στην ομάδα. Επίσης, από τη δουλειά του προπονητικού σταφ έχει δημιουργηθεί μία οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα, ενώ έρχονται όλο και περισσότεροι φίλαθλοι στις κερκίδες. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε περισσότερες νίκες μαζί», δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ