Σβεντ: «Μακάρι να μείνει ο Τίμα στη Χίμκι»

Σβεντ: «Μακάρι να μείνει ο Τίμα στη Χίμκι»

Ο Αλεξέι Σβεντ εξέφρασε την επιθυμία του να κρατήσει και τη νέα σεζόν στη Χίμκι τον Γιάνις Τίμα, που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό.

O Γιάνις Τίμα παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Χίμκι μεσούσης της σεζόν και πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τη ρωσική ομάδα.

Όπως είναι λογικό λοιπόν οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να διατηρήσουν τον Λετονό φόργουορντ στο ρόστερ τους και τη νέα χρονιά.

Πέρα από τους διοικούντες την επιθυμία του να παραμείνει στη Χίμκι και την επόμενη σεζόν ο Τίμα εξέφρασε και το μεγάλο αστέρι της ομάδας ο Αλεξέι Σβεντ.

Ο Ρώσος σταρ μίλησε για τον παίκτη του Ολυμπιακού και τόνισε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του από τους τελικούς της VTB League κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα είπε ο σταρ της Χίμκι:

«Ο Γιάνις εξελίχθηκε σε πολύ σημαντικό παίκτη για τη Χίμκι. Έχει εξαιρετικό σουτ και μπορεί να βάλει 8-10 τρίποντα. Μακάρι να έμενε και του χρόνου στην ομάδα», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης της Χίμκι.

Για την απουσία λόγω τραυματισμού του Τίμα από τους τελικούς με την ΤΣΣΚΑ: «Χωρίς αυτόν θα είναι πιο δύσκολο το έργο μας, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι φαβορί, αλλά όλα θα κριθούν στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ