Μπουρούσης: «Μου αρέσει η Ισπανία, θέλω να παίξω εκεί»

Μπουρούσης: «Μου αρέσει η Ισπανία, θέλω να παίξω εκεί»

Ο Γιάννης Μπουρούσης εξέφρασε σε συνέντευξη του την επιθυμία να αγωνιστεί ξανά στην Ισπανία, εκεί όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των Ρεάλ και Μπασκόνια.

Ο Γιάννης Μπουρούσης παραχώρησε συνέντευξη στο Eurohoops και αποκάλυψε την επιθυμία του να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά στην Ισπανία. Ακόμη μίλησε για τους λόγους που δεν θα συνεχίσει στην Κίνα,  το μέλλον του, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο πολύπειρος σέντερ αρχικά είπε πως: «Στην Κίνα η κατάσταση με τα συμβόλαια έχει αλλάξει. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να αλλάζει παίκτες κάθε δύο μήνες. Μπορεί να υπογράψεις συμβόλαιο για δέκα μήνες και αν η ομάδα δεν μπει στα πλέι-οφς, δεν πληρώνεσαι για δύο μήνες. Κάθε δύο μήνες η ομάδα μπορεί να σε αντικαταστήσει».

Για το τι σκέφτεται να κάνει στο άμεσο μέλλον τόνισε πως: «Υπό αυτές τις υπάρχουσες συνθήκες, θα κοιτάξω να παίξω στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να επιστρέψω στην Ελλάδα επειδή δεν έχω κάποια πρόταση από εκεί. Θα κοιτάξω να παίξω στην Ισπανία, μια χώρα που μου αρέσει»

Τέλος, για την Μπασκόνια στην οποία αγωνίστηκε την χρονιά 2015-2016 είπε: «Είχα μια εκπληκτική χρονιά με την Μπασκόνια. Αγαπάω την ομάδα και πραγματικά την εκτιμώ. Αν μου έκανε πρόταση θα το σκεφτόμουν σοβαρά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ