Αταμάν: «Αν συνεχιστούν τα υβριστικά συνθήματα δεν θα πάω στην έδρα της Φενέρ»

Αταμάν: «Αν συνεχιστούν τα υβριστικά συνθήματα δεν θα πάω στην έδρα της Φενέρ»

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού της Εφές με τη Φενέρμπαχτσε, ο Εργκίν Αταμάν άκουσε υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων και απειλεί να μην κατέβει στην έδρα της Φενέρ στον δεύτερο αγώνα.

Σε καταγγελίες προχώρησε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είπε πως δέχθηκε υβριστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού στο Sinan Erdem, μεταξύ της Εφές και της Φενέρμπαχτσε.

Ο προπονητής της Αναντολού είναι έξαλλος με αυτή την εξέλιξη και έχει βάλει τον πρόεδρο των πρωταθλητών Τουρκίας στο… στόχαστρο, γιατί πιστεύει πως εκείνος υποκίνησε τους οπαδούς της ομάδας σε αυτές τις ενέργειες.

Ο τεχνικός της Εφές μετά από αυτό απειλεί να μην κατέβει στην έδρα της Φενέρ στους επόμενους τελικούς, αν συνεχιστούν τα υβριστικά συνθήματα εις βάρος του.

Ωστόσο παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εφές:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε γιατί έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Είδαν το ματς ως ρεβάνς για την ήττα στο Final Four της Ευρωλίγκας κι έτσι έπαιξαν για την τιμή τους.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ακούω συνεχώς υβριστικά συνθήματα εναντίον μου από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Εκείνος που υποκινεί τους οπαδούς είναι ο πρόεδρός τους. Εάν συνεχιστεί αυτό δεν θα πάω στην έδρα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ