Μπαρτσελόνα – Σαραγόσα 76-70

Μπαρτσελόνα – Σαραγόσα 76-70

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην Σαραγόσα στο Game 2 των ημιτελικών, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 76-70 και να κάνει το 2-0 στη σειρά.

Η Μπαρτσελόνα δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα του πρώτου αγώνα κόντρα στην Σαραγόσα, κινδύνευσε να δεχθεί break, στο τέλος όμως ήταν αυτή που πήρε τη νίκη και έκανε το 2-0 στην σειρά των ημιτελικών.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν άκρως ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο στο +4 (36-40). Ένα επιμέρους σκορ 25-11 των «μπλαουγκράνα» άλλαξε τα δεδομένα του ματς, με την Σαραγόσα να καταφέρνει να επιστρέψει και να μειώνει στους 3 (70-67) τρία λεπτά πριν τη λήξη.

Εκεί, τρία συνεχόμενα καλάθια του Άνταμ Χάνγκα έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Μπαρτσελόνα, που αν και αγχώθηκε πήρε τη νίκη και πλέον απέχει άλλη μία από την πρόκριση της στους τελικούς.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Τόμας Ερτέλ με 21 πόντους, με τον Χάνγκα να βάζει 10 και να «μιλάει» στο κρίσιμο σημείο. Από πλευράς ηττημένων οι Νεμάνια Ράντοβιτς και Ρενάλντας Σειμπούτις είχαν από 12 πόντους, με τον πρώτο να μαζεύει και 9 ριμπάουντ, αλλά αυτό δεν αρκούσε.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 36-40, 61-51, 76-70

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ