Ερυθρός Αστέρας: Θέλει να κρατήσει τον Περπέρογλου

Ερυθρός Αστέρας: Θέλει να κρατήσει τον Περπέρογλου

Ο Μίλαν Τόμιτς θέλει να διατηρήσει τον Έλληνα φόργουορντ στο ρόστερ της σέρβικης ομάδας και την επόμενη σεζόν – Στον… αέρα ο Κέι Σι Ρίβερς.

Την παραμονή του Μίλαν Τόμιτς στον Ερυθρό Αστέρα και την επόμενη σεζόν επιθυμεί ο Μίλαν Τόμιτςμ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Σερβία.

Ο έμπειρος φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν υπό τις οδηγίες του πρώην «ερυθρόλευκου» προπονητή και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας, αλλά και της Αδριατικής Λίγκας, που έδωσε στον Ερυθρό Αστέρα το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Στράτου Περπέρογλου και επιθυμούν την παραμονή του Ελληνα άσου. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ που θα έχει η ομάδα για τη νέα σεζόν, το οποίο λόγω της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με το φετινό.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η περίπτωση του Κέι Σι Ρίβερς, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε, αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με τον Αμερικανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ