Μεσίνα: «Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Μιλάνο, ίσως απολύσω τον Μεσίνα»

Μεσίνα: «Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Μιλάνο, ίσως απολύσω τον Μεσίνα»

Ο Ετόρε Μεσίνα, μίλησε για την νέα πρόκληση της καριέρας του, ως πρόεδρος/προπονητής στην Αρμάνι, λέγοντας με χιούμορ πως μπορεί να απολύσει τον εαυτό του.

Ο Ετόρε Μεσίνα ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο στον ρόλο του προέδρου/προπονητή, με τον Ιταλό τεχνικό να λέει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τον σύλλογο, αλλά και για το τι προτίθεται να κάνει αν δεν τα πάει καλά ως προπονητής.

Ακόμη αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από την Αμερική ως βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στον πάγκο των Σαν Αντόνιο Σπερς λέγοντας πως έμαθε πολλά από τον έμπειρο τεχνικών της ομάδας από το Τέξας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ετόρε Μεσίνα:

Αρχικά δήλωσε: «Έπειτα από πέντε χρόνια στον ρόλο του βοηθού του Γκρεγκ Πόποβιτς, ήθελα πραγματικά να γίνω πάλι πρώτος προπονητής. Δεν θα δεχόμουν πάντως ποτέ τον ρόλο να είμαι μόνο ο πρώτος προπονητής στο Μιλάνο. Αποδέχτηκα την πρόταση επειδή μου προσφέρθηκε επίσης και η θέση του προέδρου του τμήματος μπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο Ετόρε Μεσίνα στους εκπροσώπους του Τύπου

Για το αν θα προσθέσει κάποιον βοηθό από την Αμερική: «Ψάχνω τον Αρ Σι Μπιούφορντ (GM των Σπερς), ώστε να κάνω ό,τι και ο Ποπς: να κοουτσάρω. Έχουμε μιλήσει με κάποιους και περιμένω σύντομα μία απόφαση. Ήμουν αρκετά τυχερός να εργαστώ με τους κορυφαίους. Δίπλα στον Πόποβιτς έμαθα πώς να κρατάω πάντα την ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο».

Για την απόφασή του να γυρίσει στην Ευρώπη: «Εκείνη την χρονική περίοδο ήθελα να εργαστώ δίπλα σε κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους και για έναν σπουδαίο οργανισμό. Εκεί μου γεννήθηκε η ιδέα ότι ίσως κάποια ημέρα γίνω πρώτος προπονητής.

Έφτασα κοντά και αυτό θα με έκανε πολύ χαρούμενο. Δεν ισχύει ότι ήταν κακή εμπειρία και ότι ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη. Ήθελα να κοουτσάρω ξανά και παράλληλα να έχω την δυνατότητα να επιλέξω και να κατευθύνω το προσωπικό. Όταν γίνει αυτό, απλά θα κοουτσάρω».

Για το αν μπορεί να καταφέρει να συνδυάσει τον ρόλο του προέδρου με αυτόν του προπονητή: «Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο Μιλάνο, ίσως απολύσω τον Ετόρε Μεσίνα και προσλάβω άλλον προπονητή».

Για τους στόχους της Αρμάνι Μιλάνο: «Θέλω να κατακτήσω το ιταλικό πρωτάθλημα και να φτάσουμε τα playoffs της Ευρωλίγκας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ