«Δεν έχω ξαναζήσει αυτό που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες»

«Δεν έχω ξαναζήσει αυτό που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες»

Η Φενέρμπαχτσε διανύει μια περίεργη χρονιά, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δηλώνει πως δεν έχει συνηθίσει να έχει να έχει τόσα ατυχή αποτελέσματα.

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφερε να νικήσει την Αναντολού Εφές, να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών της Τουρκικής Λίγκας σε 3-3 και να τη στείλει σε έβδομο παιχνίδι διεκδικώντας πλέον στα ίσα το πρωτάθλημα.

Μετά το έκτο παιχνίδι ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους επισημαίνοντας πως δεν έχει ξαναζήσει τόσες ατυχίες στην καριέρα του, όσες αυτές που του έχουν συμβεί τους τελευταίους δύο μήνες.

Επιπλέον, τόνισε πως η Φενέρ θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να παλέψει στο τελευταίο παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως ότι και να συμβεί εκείνος θα είναι περήφανος την ομάδα και τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλέψουμε στον τελευταίο τελικό. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, εγώ θα είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Δεν έχω ξαναζήσει αυτό που βιώνουμε τους τελευταίους δύο μήνες με τόσες ατυχίες. Παρ’ όλα αυτά μείναμε ενωμένοι και ο κόσμος μας ήταν δίπλα μας. Θα κάνουμε το καλύτερο στον τελευταίο τελικό και θα είμαστε περήφανοι, ό,τι κι αν συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ